Team

SKILLS2DAY TRAINERS

DANNY STEVELMANS

EIGENAAR/TECHNIEKTRAINER

Hallo allemaal, ik ben Danny, 50 jaar inmiddels. Na zelf altijd gevoetbald te hebben bij RKBSV en BSV Limburgia ben ik samen met Roger een jaar of 7 geleden Skills2Day begonnen.
Mijn trainers loopbaan is 12 jaar geleden begonnen bij BSV Limburgia, toen mijn zoon Yaya begon in de F4. Ik werd voor de groep gezet en mocht het allemaal uitzoeken. Ik deed daarin veel zelf, youtube is er niet voor niks natuurlijk. En ik had geluk dat Yaya ook bij Michel Mommertz ging trainen, waar ik enorm veel van geleerd heb. Daarnaast heeft mijn cursus bij Rene Meulensteen en de knvb me ook verder geholpen. Zowel in wat ik belangrijk vond maar ook wat ik zelf minder belangrijk vond...vind.
Na een aantal jaren bij BSV Limburgia waarin ik de F en E jeugd trainde heb ik een jaar als assistent de B1 gedaan. Ook erg leerzaam en afgelopen periode weer een B team in Duitsland als assistent/ techniek trainer.
Met Skills hebben we de afgelopen jaren mooie stappen gemaakt en blijven onze activiteiten uitbreiden en verbeteren. Wat elke seizoen weer een mooie uitdaging blijft.
Daarnaast hebben we dit seizoen een mooi trainers team staan en zijn we trots dat we deze trainers hebben kunnen strikken om onze spelers nog een stap verder te helpen.
Alle kinderen die het aandurven om hun eigen sportieve grens te verleggen zijn meer dan welkom. En er is altijd een groepje waarin jij past en jezelf kunt ontwikkelen.


ROGER WIJNEN

EIGENAAR/TECHNIEKTRAINER

Ik ben Roger Wijnen, 49 jaar lentes jong. Sinds mijn 5e voetbal ik al. Ik ben begonnen bij SV Limburgia en ben op mijn 18e naar Sv Langeberg gegaan. Hier heb ik in het 1e elftal en het 2e elftal gevoetbald .

Als trainer heb ik ervaring opgedaan bij Sv Langeberg, hier ben ik destijds begonnen omdat mijn zoon Finn hier is gaan voetballen. Dit heb ik 3 jaar gedaan. Hierna heb ik samen met Finn de overstap naar Bsv Limburgia gemaakt en heb samen met Danny de f1 getraind in de Hoofdklasse. Verder ben ik nog 1,5 jaar techniektrainer bij Fortuna Sittard geweest en gaf daar techniektraining aan de o9 en de o10. Tevens ben ik nog 2 seizoenen assistent trainer geweest bij het 1e elftal Rksv Minor spelend in de hoofdklasse en jeugdteainer bij de o13 van Sv Langeberg. Op dit moment verzorgen we de techniektrainingen van de o7 tot en met de o12 bij Sv Langeberg in de vorm van train de trainer.

Ongeveer 8 jaar geleden ben ik samen met Danny Stevelmans de uitdaging aangegaan om een eigen voetbalschool te starten. Hier heb ik tot op heden nog geen dag spijt van. Ik ben in het bezit van het diploma UEFA C YOUTH/ KNVB VC 2 en pupillentrainer van de KNVB. Ik ben er trots op wat we tot op heden hebben neergezet als voetbalschool. Zo mogen we veel clinicdagen verzorgen en tegenwoordig doen we ook train de trainer.

We trainen vrijdags op het complex van Sv Langeberg en zondags zijn we te vinden op het complex van Vv Scharn. 

TOM HEIJNEN

TECHNIEKTRAINER

WESLEY VERWEIJ

TECHNIEKTRAINER

KEVIN LINSSEN

TECHNIEKTRAINER

KELVIN BABEL

TECHNIEKTRAINER

DENNIS VAN DER HEIDEN

TECHNIEKTRAINER