Team

SKILLS2DAY TRAINERS

DANNY STEVELMANS

Eigenaar/Trainer

ROGER WIJNEN

Eigenaar/Trainer

DANNY STEVELMANS

Ik ben Roger Wijnen, 48 jaar oud. Sinds mijn 6e voetbal ik al. Ik ben begonnen bij SV Limburgia en ben op mijn 18e naar Sv Langeberg gegaan.

Als trainer heb ik ervaring opgedaan bij Sv Langeberg, hier ben ik toen begonnen omdat mijn zoon Finn hier is gaan voetballen. Dit heb ik 3 jaar gedaan. Hierna heb ik samen met Finn de overstap naar Bsv Limburgia gemaakt en heb samen met Danny de f1 getraind in de Hoofdklasse. Verder ben ik nog 1,5 jaar  techniektrainer bij Fortuna Sittard geweest en gaf daar techniektraining aan de o9 en de o10. Op dit moment verzorg ik ook de techniektrainingen van de o8 tot en met de 012 bij Sv Langeberg.  4,5 jaar geleden ben ik samen met Danny de uitdaging aangegaan om een eigen voetbalschool te starten. Hier ik heb ik tot op heden nog geen dag spijt van. Ik ben in het bezit van het diploma UAFA C YOUTH en pupillentrainer van de KNVB.

Ik ben Danny Stevelmans, getrouwd en heb 3 kinderen. Sinds de kinderen zijn gaan voetballen, een jaar of 7 geleden ben ik begonnen als trainer. Zelf heb ik een jaar of 25 gevoetbald bij RKBSV. In de loop van die 7 jaren heb ik me als trainer goed kunnen ontwikkelen. Ik kwam er steeds meer achter dat techniek de absolute basis is voor een voetballer, om daarna een complete voetballer te worden. Na mijn pupillen cursus bij de KNVB, heb ik korte cursussen gedaan bij Meulensteen en enkele andere techniekcursussen. Het meeste heb ik echter geleerd door de vele uren met Michel Mommertz van zowel de trainingen die ik onder hem mocht geven als het kijken en praten met deze techniek grootmeester.

Door mijn ervaringen bij de club waar ik toen trainde ben ik samen met Roger er toe gekomen om Skills2day op te zetten. Dit doen we nu al een paar jaar met veel plezier. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand en zorgen dat elk kind zijn techniek verbeterd. Iedereen op zijn eigen snelheid en eigen niveau. sapien.

ROGER WIJNEN

TRAININGEN SKILLS2DAY SEIZOEN 2022-2023 ZIJN GESTART, WIL JIJ OOK EXTRA TRAINEN DIT SEIZOEN EN BETER WORDEN DAN JE AL BENT. MELD JE DAN AAN VOOR DE TRAININGEN BIJ ONZE VOETBALSCHOOL.