Club

WELKOM BIJ SKILLS2DAY

Skills2day is een voetbalschool die we ongeveer 6 jaar geleden zijn gestart, omdat we met zijn allen vinden dat de kinderen meer kansen moeten krijgen om te voetballen. Aangezien vele kinderen niet meer buiten voetballen zoals dat jaren geleden wel gebeurde is hun technische ontwikkeling en motoriek vaak niet zo goed meer. Vandaar dit initiatief. De trainingen zijn gebaseerd op de techniektrainingen van Limburgse  techniektrainers en Limburgse en Belgische BVO's. Skills2day beschikt over ervaren, gediplomeerde trainers die de oefenstof goed kunnen uitdragen.


Het doel van Skills2day is het verbeteren van de technische vaardigheden in de breedste zin van het woord. Voetballen is niet alleen lekker ballen en ontspannen. Voetballen is weerstanden overwinnen en een inspanning willen leveren. Door de training te volgen verbeter je, je balvaardigheid, techniek, kracht, snelheid, sprongkracht, uithoudingsvermogen en je spel- en tactisch inzicht.


Om  als voetballer te kunnen slagen zal je de genoemde factoren moeten leren overwinnen waarbij discipline voorop dient te staan. Indien je niet gedisciplineerd kunt werken is het niet mogelijk je einddoel te bereiken. Dit geldt zowel voor je studie als je voetbalcarri√®re op amateur of professionele basis.


Iedere afzonderlijke speler ontwikkelt bij Skills2day zijn eigen top. Voor de een is het einddoel topvoetballer te worden voor de ander het eerste elftal van zijn eigen vereniging. Skills2day wil ze daarin begeleiden om dit mogelijk te maken.


SKILLS2DAY IS GEEN CONCURRENT VAN DE VOETBALVERENIGINGEN, MAAR VERLEENT JUIST EEN AANVULLENDE FACILITEIT!